26.11.09

my favorite song now > mocca

aku suka hujan dan (dulu) aku suka dia
sekarang ? nggak ada yang tau wee ;p
ini lagu dalem banget sumpaaah, mjj deh pokoknye. mocca gituloh

sekilas tentang mocca, mereka tuh band yg terdiri dari 4 personil : Riko Prayitno (gitar), Arina Ephipania (vokal dan flute), Achmad Pratama (bass), dan Indra Massad (drum). gue suka mukanya arinaa, manis eh. pertama kali tau mocca waktu nonton film untuk Rena. waktu itu soundtracknya dari mocca semua, asik semua lagunyaa \m/
lagu yang lagi aku banget tuh yang 'And Rain Will Fall' asem lagune nyindir aku tenaannn

I can't understand why my world keeps turning?
And I can't understand why the sun keeps shining?
When you left me all alone

Bridge :
But I do understand that you have someone better
And I can understand that you saved me for later
I can take it, I will wait

Reff:

All that I need now
Is for the rain to fall from the sky
To wash away my pain inside
All that I need now
Is for the rain to fall from the sky
The rain will fall, the rain will fall

But I do understand
That you have someone better
And I can understand that you saved me for later
I can take it, I will wait

All that I need now
Is for the rain to fall from the sky
To wash away my pain inside

All that I need now
Is for the rain to fall from the sky

The rain will fall, the rain will...
The rain will fall, the rain will...
The rain will fall, the rain will fall

No comments:

Post a Comment